Objectius

Objectius de la Comissió de l’àrea de psicologia de les emergències:

  1. Impulsar les demandes i propostes dels psicòlegs/ogues que pertanyen al Grup d’Intervenció en Emergències del COPIB.
  2. Proposar i preparar activitats que dinamitzin i duguin contingut a les reunions del Grup d’Intervenció en Emergències del COPIB.
  3. Creació d’una guia de recursos de la Comunitat que sia útil, principalment pels membres del Grup d’Intervenció en Emergències del COPIB (i, en tot cas, per Organismes Oficials), per derivar i atendre les necessitats de les persones afectades per una crisi o emergència.
  4. Creació d’una base de dades: investigacions, bibliografia, estudis, projectes i recursos en l’àrea de les emergències, accessible a tots els col·legiats/des.
  5. Informar i difondre als col·legiats/des sobre activitats, jornades, congressos, cursos, sobre la Psicologia de les Emergències.
  6. Aprofundir en temes específics de la Psicologia de les Emergències i elaboració de guies orientatives i de pautes d’atenció (primers auxilis psicològics, comunicació de males notícies, el dol, intents de suïcidi, etc.)
  7. Promocionar i difondre a l’exterior el treball i les iniciatives que es desenvolupin dins l’àmbit de la Psicologia de les Emergències del COPIB.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: